Logistiek proces van de Co-packer

 

Het logistieke proces bij Global Co-packing, de Co-packer

Global Co-packing is gespecialiseerd in het verpakken van zowel food als non-food producten op grote schaal. Als specialistische co packer kunnen wij vrijwel iedere klus aan. Wat ons uniek maakt in de markt, is dat wij ook het gehele logistieke proces kunnen ondersteunen. In dit artikel vertellen wij je hier graag meer over. Global Co-packing heeft jarenlange ervaring met vele verschillende verpakkingsmethodes. Dankzij deze ervaring en onze kennis, weten wij hoe wij ieder vraagstuk tot een succes kunnen brengen. Onze co packers worden graag al vanaf de opstart fase bij het project betrokken. Waarom? Dit om het project zo soepel mogelijk te laten verlopen. De beoogde verpakkingen kunnen wij in samenwerking met de klant zo goed en zo mooi mogelijk door ontwikkelen.

Verpakken van producten

Voor onze klanten verzorgen wij het verpakkingsproces van A tot Z. Dankzij onze verscheidenheid aan machines kunnen wij vrijwel alle soorten producten verpakken. Bedrijven kiezen voor een Co-packer, voor het gemak en voor de snelheid. Wij kunnen verzekeren dat de producten volgens afspraak op tijd worden verpakt.Het verpakkingsproces en het opslagproces worden beide op eenzelfde locatie verzorgt bij Global Co-packing. Dit bespaart tijd en dus ook geld. Vaak werken wij met bedrijven die voor lange duur met ons samenwerken. Bedrijven kunnen ook een tijdelijke oplossing zoeken en werken daarom samen met Global Co-packing.

Opslag van producten

Zodra de producten zijn verpakt moeten ze vaak ook opgeslagen worden. Dit kan op locatie bij Global Co-packing. Zo hebben wij maar liefst 4500 m2 tot onze beschikking. Deze ruimte is beschikbaar om producten op te slaan. Wij kunnen tevens ondersteunen bij de verzending van producten, direct aan de eindklant. Zo worden er een aantal stappen in het proces weggenomen, waardoor de kosten ook omlaag gaan.

Verzending van producten

Zeker voor E-commerce partijen kan het interessant zijn om de verzending van producten richting de eindklant door Global Co-packing te laten verzorgen. Wij hebben een samenwerking met Van Bijnen Transport en Logistiek. Bestellingen worden nauwkeurig gesorteerd, verpakt en verstuurd.Op zoek naar een co-packer die verpakking én logistiek voor jouw bedrijf uit handen kan nemen? Neem dan contact op met Global Co-packing.

16 oktober 2018 Verpakken Hein
Neem direct contact op