Veelgestelde vragen

Verpakkingsbedrijf Global Copacking
Global Copacking
verpakkingsbedrijf copacker

Adres: Vimmerik 12
5253CB Nieuwkuijk 

Contact: 073-7470032
[email protected]

Veelgestelde vragen

Global Co-packing uit Nieuwkuijk (tussen Den Bosch en Waalwijk) is de specialist op het gebied van verpakken van producten. Als co-packer hebben wij een uitgebreid machinepark met diverse machines tot onze beschikking, waar wij het verpakken en opslaan van uw producten volledig uit handen kunnen nemen. Wij begrijpen dat u vragen kunt hebben. Deze beantwoorden wij dan ook graag hieronder.

Wat doet een verpakkingsbedrijf?

Een verpakkingsbedrijf (ofwel: Co-packer) verzorgt het inpakken/verpakken van producten voor andere bedrijven. Een verpakkingsbedrijf levert ruimte, kennis, personeel en de machines om het verpakken van deze producten te verzorgen. Een verpakkingsbedrijf neemt alles uit handen voor de klant, waardoor de klant wordt ontzorgt en het inpakproces wordt geoptimaliseerd.

Wanneer schakel je een verpakkingsbedrijf in?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u een verpakkingsbedrijf wilt inschakelen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw eigen verpakkingslijn of verpakkingslijnen te klein of te groot zijn voor de specifieke verpakkingswensen. Tevens kan het zijn dat de kennis of apparatuur niet aanwezig, of het personeel niet voldoende kennis heeft om dit uit te voeren.
Het behalen van doelstellingen is ook een van de redenen om het uit te besteden aan het verpakkingsbedrijf, gezien wij dit gewend zijn en weten hoe deze doelen te realiseren.

Wat voor verpakkingsmachines hebben jullie?

Wij kunnen dankzij ons machinepark tientallen opdrachten tegelijkertijd uitvoeren. We hebben inmiddels 15 verpakkingslijnen, waarmee we zeer uiteenlopende verpakkingswerkzaamheden uit kunnen voeren.
In ons machinepark hebben we diverse verticale verpakkingsmachines. Zo hebben wij de mogelijkheid tot quadroseal, pillowbag met of zonder eurolog, of het afvullen van netverpakkingen, pottenlijn voor het afvullen en etiketteren van potten, diverse flowpacklijnen, diverse horizontale sachetmachines met de mogelijkheid tot doypack verpakkingen, diverse krimplijnen, meerdere bundelkrimplijnen en diverse kartonneerlijnen, voor zowel horizontaal als verticaal kartonneren.

Wat is een Co-packer?

Een co-packer, ofwel een contract-packer, is een bedrijf dat het verpakken van producten voor klanten uit handen neemt. Dit kan voor vele diverse producten in diverse categorieen zoals food producten, non-food producten, industriele producten, huishoudelijke producten, medicijnen, etc.

Een co-packer heeft de kennis, ervaring en apparatuur om specifieke verpakkingen van producten te verozgren. Tevens hebben ze de manschappen en de capaciteit om op te schalen, waar nodig. Dankzij de volledige focus op het verpakken van producten is deze oplossing voor vele bedrijven de ideale, gezien de focus op andere werkzaamheden kan worden gelegd, de werkzaamheden te allen tijden worden uitgevoerd en de kwaliteit uitmuntend is.

Global Co-packing is de co-packer met een zeer uitgebreid machinepark en grote opslagmogelijkheden. Bij Global Co-packing kun je terecht voor zowel food als non-food producten te laten verpakken.

Wat kan een verpakker verzorgen?

Global Co-packing ondersteunt u graag in het hele traject van het verpakken van uw product. Betrek ons vanaf het begin en ontvang uitgebreid advies over de verpakkingsmogelijkheden. Daarna verpakken wij deskundig uw producten. Ook kunnen wij opslag, voorraadbeheer en transport voor u verzorgen. Global Co-packing kan als logistiek partner een groot deel van het logistieke proces verzorgen. Zo hebben wij de beschikking tot wel 10.000m2.

Wij worden met veel plezier uw partner voor het verpakken van al uw producten.

Interesse in een van onze verpakkingen?

Neem dan direct contact met ons op!
Neem vandaag nog contact op
Call Now ButtonNeem direct contact op