Vacature Supply chain medewerker

Ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling? Lees hieronder dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een Supply chain manager. Dit allemaal tegen een salaris tussen de €3.000,- en €4.000,- bruto per maand op fulltime dienstverband.

Wat ga je doen?

Als Supply chain manager ben je de spil in ons bedrijf, verantwoordelijk voor een vlekkeloos orderproces. Je neemt orders aan, onderhoudt klantcontact, verzorgt orderverwerking en doet de logistieke planning. Direct rapporterend aan de bedrijfsleider, geef je leiding aan productiemedewerkers en magazijnmedewerkers, en optimaliseer je de team samenwerking in productie overleggen. Hieronder een opsomming van de taken:

In onze dagelijkse bedrijfsvoering neemt de administratieve afdeling een centrale rol in bij de verwerking van inkomende orders. Dit omvat het inboeken van orders in ons systeem, het verzekeren van de aanlevering van missende componenten en de administratie van ordergebonden inkomende en uitgaande goederen. Bovendien worden extra werkzaamheden buiten de opdrachtomschrijving zorgvuldig bijgehouden.

Het administratieve team zorgt voor een gestroomlijnde afhandeling van orders, zowel intern als extern, via “order gereed bonnen”. Daarnaast spelen ze een proactieve rol bij het opstellen van productieopdrachten voor intern gebruik, waardoor de interne workflow wordt geoptimaliseerd.

Het verhaal van onze administratieve afdeling omvat tevens het nauwkeurig verwerken van productiegegevens tijdens en na afloop van elke order, inclusief gedetailleerde rapportage van productielijsten. Deze aanpak weerspiegelt onze toewijding aan efficiëntie en continue optimalisatie binnen onze organisatie.

Wat wij bieden:

• Een salaris tussen de € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand;
• 23 vakantiedagen, plus 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
• Korte lijnen en goede werksfeer;
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
• Fulltime dienstverband (40 uur) in dagdienst;
• Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en het volgen van cursussen.

Wat wij vragen:

• HBO-werk en denkniveau;
• Kennis van het logistieke proces;
• Gericht op kwaliteit, proactief, oplossingsgericht, goed in plannen en organiseren;
• Zelfstandig en teamgericht;
• Flexibel, innovatief en stressbestendig.

Over de werkgever:

Jouw nieuwe werkplek als Supply chain manager is bij een full service verpakkingsbedrijf voor voornamelijk noten en andere voedingsmiddelen. Zij nemen het gehele verpakkingsprocessing van opslag, overslag, verzending, etc. uit handen van hun klanten. Het is van origine een familiebedrijf met korte lijnen en een leuke werksfeer.

Is deze functie als Supplychain manager precies wat jij zoekt? Wacht niet langer een solliciteer hieronder!

Neem direct contact op