Verpakkingsbedrijf

Co packer


Adres: Vimmerik 12
5253CB Nieuwkuijk

Contact: 073-7470032 | info@globalcopacking.nl

Verpakkingsbedrijf

Global Co-packing is de specialist op het gebied van verpakken van producten. Global Co-packing is de supply chain specialist. Zoekt u begeleiding bij het verpakken van uw producten? Dan kunt u op onze expertise rekenen. Bij Global Co-packing helpen wij u graag met het verpakken van producten in allerlei soorten, maten en vormen. Van groot tot klein en van karton tot kunststof. Zowel primaire als secundaire verpakkingen.

Probleemoplossers

Wij houden van korte lijnen. Bij Global Co-packing wordt je snel en direct geholpen. Geen maanden wachttijd, maar snelle verpakkingsprocessen en korte lijnen. Daar staan wij voor! Dankzij diverse ontwikkelingen door de jaren heen kan Global Co-packing vele verpakkingsmogelijkheden bieden, kleine en grote oplages verpakken en zelfs een groot deel van het logistieke proces uit handen nemen.

Uitgebreid gecertificeerd

Voedselveiligheid heeft bij ons de allerhoogste prioriteit. Daarom werken wij met aparte en afgesloten units, zodat het verpakkingsproces volledig veilig kan verlopen. Onze uitstekende werkwijze maakt het mogelijk om ook allergene producten te verwerken. Bovendien zijn wij uitgebreid gecertificeerd. Wij zijn in het bezit van BRC- en IFS higher level, SKAL Bio en FDA certificaten. Als lid van de Europian Co-Packers Association (ECPA) hebben wij gegarandeerd de kennis in huis om u te helpen met het verpakken van uw producten.


Waarom Global Co-packing

Korte lijnen

Korte levertijden

Flexibiliteit

Probleemoplossers

Vele verpakkingsmogelijkheden

Onbeperkte opslagmogelijkheden

Logistiek partner


Onze diensten

Producten verpakken is ons specialisme. Met een zeer divers aanbod in verpakkingen die wij kunnen verwerken hebben wij altijd een oplossing voor het product dat u wil laten verpakken. We hebben jarenlange ervaring als verpakkingsbedrijf en bieden de beste kwaliteit. Hier leest u wat de mogelijkheden zijn.

Complete ondersteuning bij het verpakken van uw product

Global Co-packing ondersteunt u graag in het hele traject van het verpakken van uw product. Betrek ons vanaf het begin en ontvang uitgebreid advies over de verpakkingsmogelijkheden. Daarna verpakken wij deskundig uw producten. Ook kunnen wij opslag, voorraadbeheer en transport voor u verzorgen. Wij worden met veel plezier uw partner voor het verpakken van al uw producten.

Mogelijkheden verpakken

We beschikken over machines voor verpakkingen in allerlei soorten, vormen, maten en materialen. Met onze jarenlange ervaring en technische kennis durven wij elke opdracht met beide handen aan te grijpen.


Als echte specialist in verpakkingen kunnen wij u helpen met het verpakken van vrijwel alle producten. Hieronder leest u een aantal diensten die wij regelmatig uitvoeren en perfect beheersen. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere diensten af te nemen of te combineren.

  • Producten verpakken in bijvoorbeeld een doypack, quadroseal, pillowbag met of zonder eurolog, pot, doos of net. Zie voorbeelden hieronder.
  • Mengen van voedingsmiddelen
  • Samenpakken van verschillende producten
  • Flowpacken (plastic seal) als primaire of secundaire verpakking
  • Horizontaal kartonneren en vullen vanaf de zijkant of bovenkant
  • Verticaal kartonneren
  • Onder atmosfeer verpakken van voeding(smiddelen) – de houdbaarheid wordt verlengd!
  • Verpakkingen voorzien van etiketten en labels

Ons Machinepark

Het machinepark van Global Co-packing is zeer divers. Wij kunnen dankzij ons machinepark tientallen opdrachten tegelijkertijd uitvoeren. We hebben inmiddels 15 verpakkingslijnen, waarmee we zeer uiteenlopende verpakkingswerkzaamheden uit kunnen voeren.

Zo hebben wij diverse verticale verpakkingsmachines met de mogelijkheid tot quadroseal, pillowbag met of zonder eurolog, of het afvullen van netverpakkingen, pottenlijn voor het afvullen en etiketteren van potten, diverse flowpacklijnen, diverse horizontale sachetmachines met de mogelijkheid tot doypack verpakkingen, diverse krimplijnen, meerdere bundelkrimplijnen en diverse kartonneerlijnen, voor zowel horizontaal als verticaal kartonneren.

Global Copacking kan als logistiek partner een groot deel van het logistieke proces verzorgen. Zo hebben wij de beschikking tot wel 10.000m2.

Interesse in Global Co-packing? Neem contact met ons op