Verpakken van voedsel

Wij zijn bij Global Co Packing erg ervaren in het verpakken van voedsel. Ons specialisme ligt bij het verpakken van noten, gedroogd fruit/zuidvruchten. Bij het verpakken van voedingsmiddelen werken wij zo efficiënt en hygiënisch mogelijk. Daarnaast moeten de verpakkingen aan verschillende eisen voldoen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het verpakken van voedsel, voor binnen- en buitenland, is dit voor ons geen enkel probleem.

Omdat veel noten en zuidvruchten veelal uit andere landen komen, weten wij precies welke wetten en regels er hiervoor gelden.

Voedsel verpakken

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Neem dan direct contact met ons op.

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Luchtdicht verpakken van voedsel

Voedsel zoals noten, pitten en zaden worden over het algemeen luchtdicht verpakt. Dit wordt gedaan om de vitamines en mineralen te behouden. De verpakkingen worden zo ontwikkelt dat licht, lucht en vocht geen veroudering teweeg kunnen brengen. Dankzij onze diverse, hoogwaardige machines is dit voor ons geen probleem. De verpakte producten blijven vers en blijven niet aan de machine, noch aan de verpakking plakken.

Uitgebreid machinepark

Het machinepark van Global Co-packing is zeer divers. Dankzij de vele machines die wij bezitten kunnen wij tientallen opdrachten tegelijk uitvoeren. Bovendien kunnen we op veel verschillende manieren verpakken en bieden wij zeer uiteenlopende verpakkingswerkzaamheden aan.

Onze verpakkingsmachines maken het mogelijk om producten te verpakken in een quadroseal verpakking of pillowbag. Daarnaast verpakken wij in netverpakkingen, die nauwkeurig worden afgevuld. Je kunt bij ons ook terecht voor het verpakken in potten van plastic of kunststof. Ook doypack verpakkingen, transwrap verpakkingen en kartonnen verpakkingen behoren tot het assortiment. Kortom, er is genoeg mogelijk! Neem eens een kijkje bij al onze verpakkingen.

VOORDELEN GLOBAL VOOR HET VERPAKKEN VAN VOEDINGSMIDDELEN​

Meest gestelde vragen

Aan het verpakken van voedsel zitten strenge kwaliteits- en hygiënenormen. Wij beschikken over verschillende certificaten. Hierdoor hebben onze klanten de garantie dat eisen dagelijks worden nageleefd en de kwaliteit gewaarborgd blijft.
Voedsel zoals noten, pitten en zaden worden doorgaans luchtdicht verpakt. Dit wordt gedaan om de vitamines en mineralen te behouden. We kunnen verpakkingen zo ontwikkelen dat licht, vocht en lucht geen veroudering teweeg brengen.
Wanneer je kiest voor Global Copacking kies je naast jarenlange ervaring ook voor flexibiliteit en korte lijntjes. Wij hebben een divers machinepark en daardoor diverse verpak mogelijkheden. Wij denken graag mee over de mogelijkheden omtrent jouw vraag of behoefte.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden
Neem direct contact op