Onze Diensten

Verpakking van gedroogd fruit en noten


Verpakkingsspecialist

Wij verpakken alle soorten voeding.
Ons specialisme is het verpakken van gedroogde zuidvruchten, diepgevroren fruit, en alle soorten noten.

Hier leest u een aantal diensten die wij regelmatig uitvoeren en zeer goed beheersen.
Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere diensten af te nemen of te combineren:

 • Producten verpakken in bijvoorbeeld een doypack, quadroseal, pillowbag met of
  zonder eurolog, pot, doos of net. Zie voorbeelden hieronder.
 • Mengen van voedingsmiddelen
 • Samenpakken van verschillende producten
 • Flowpacken (plastic seal) als primaire of secundaire verpakking
 • Horizontaal kartonneren en vullen vanaf de zijkant of bovenkant
 • Verticaal kartonneren
 • Onder atmosfeer verpakken van voeding(smiddelen) – de houdbaarheid wordt verlengd!
 • Verpakkingen voorzien van etiketten en labels

Co packer

Global co-packing wordt graag uw partner in co packing. Co packing houdt in dat er diensten worden geleverd op het gebied van verpakken. De producten worden verpakt in ons verpakkingsbedrijf. Elk bedrijf die met ons samenwerkt, kiest zijn eigen vorm en materiaal van de verpakking. Het design van de verpakking levert het bedrijf zelf aan. Wij verzorgen de stempel met (kwaliteits)code en de vermelding van land van oorsprong.

Plastic verpakkingen zijn in de supermarkt alom vertegenwoordigd. Maar wij hebben behalve transwraps en plastic stazakken, ook netverpakkingen en kartonnen verpakkingen. Elk merk product heeft zijn eigen vorm, materiaal en design.

 

Verpakkingsmachines

We beschikken over een machine park voor verpakkingen. Denk aan het verpakken van gedroogd fruit met stazakken (Doypack) die wij vaacum verpakken of sealen. Wij hebben op dit moment bijvoorbeeld machines lopen waarbij gedroogde pruimen in plastic pot worden verpakt.

Wij staan open voor uw suggesties. Met onze jarenlange ervaring en technische kennis durven wij elke opdracht met beide handen aan te grijpen.

 Gedroogde of diepgevroren voedingsmiddelen

Wij zijn een verpakkingsbedrijf beschikbaar voor het verpakken van voedingsmiddelen. Met name gedroogde vruchten en noten zijn onze specialismen. Wij denken graag met u mee wat voor uw voedingsmiddel de meest geschikte verpakkingsvorm is. Wij zijn beschikbaar voor zowel kleine als grote oplages.

 1.  Verpakkingsbedrijf voor gedroogde vruchten
  Wij zijn voorloper op het gebied van de juiste machines en coating, waardoor de vruchten niet blijven plakken aan de machine, noch in de verpakking.
 2. Verpakkingsbedrijf voor noten
  Voor het verpakken van noten, kunt u kiezen uit een divers aanbod. Zowel netverpakkingen als plastic stazakken of transwraps zijn vaak gebruikte verpakkingssoorten bij noten

Complete ondersteuning

We hebben jarenlange ervaring als verpakkingsbedrijf en we bieden alleen kwaliteit. Wij kunnen u het beste adviseren wanneer u ons vanaf het begin betrekt bij het verpakkingsproces. Zo garanderen wij u het beste advies. Vervolgens verpakken wij uw product op deskundige wijze. Wij verzorgen indien gewenst ook de opslag, voorraadbeheer en transport voor u.