Onze diensten

Verpakkingsbedrijf Global Copacking
Global Copacking
verpakkingsbedrijf copacker

Adres: Vimmerik 12
5253CB Nieuwkuijk 

Contact: 073-7470032
[email protected]

Verpakkingsspecialist

Wij verpakken alle soorten voedingsproducten. Ons specialisme is het verpakken van gedroogde zuidvruchten en alle soorten noten. Op deze pagina staan een aantal diensten die wij regelmatig uitvoeren en zeer goed beheersen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons meerdere diensten af te nemen of te combineren:

  • Producten verpakken in bijvoorbeeld doypack, quadroseal, pillowbag met of zonder eurolog, pot, doos of net. Zie alle voorbeelden onderaan deze pagina.
  • Mengen van voedingsproducten.
  • Samenpakken van verschillende producten.
  • Flowpacken (plastic seal) als primaire of secundaire verpakking.
  • Horizontaal kartonneren en vullen vanaf de zijkant.
  • Verticaal kartonneren en vullen vanaf de bovenkant.
  • Onder atmosfeer verpakken van uw product – de houdbaarheid wordt verlengd.
  • Verpakkingen voorzien van etiketten en labels – naar uw wens.

Co packer

Global co-packing wordt graag uw partner in co packing. Co packing houdt in dat er diensten worden geleverd op het gebied van verpakken. De producten worden verpakt in ons verpakkingsbedrijf. Elk bedrijf die met ons samenwerkt, kiest zijn eigen vorm en materiaal van de verpakking. Het design van de verpakking levert het bedrijf zelf aan. Wij verzorgen de stempel met (kwaliteits)code en de vermelding van land van oorsprong. Wij kunnen de stempel en etikettering naar uw wens verzorgen. Graag denken we met u mee over de mogelijkheden. Plastic verpakkingen zijn in de supermarkt alom vertegenwoordigd. Maar wij hebben behalve transwraps en plastic stazakken, ook netverpakkingen en kartonnen verpakkingen. Elk merk product heeft zijn eigen vorm, materiaal en design.

Verpakkingsmachines

We beschikken over een machinepark voor verpakkingen. Denk aan het verpakken van gedroogd fruit met stazakken (Doypack) die wij vaacum verpakken of sealen. Wij hebben op dit moment bijvoorbeeld machines lopen waarbij gedroogde pruimen in plastic pot worden verpakt. Wij staan open voor uw suggesties. Met onze jarenlange ervaring en technische kennis durven wij elke opdracht met beide handen aan te grijpen.

Gedroogde vruchten en noten verpakken

Wij zijn een verpakkingsbedrijf beschikbaar voor het verpakken van uw producten. Met name gedroogde vruchten en noten zijn onze specialismen. Wij denken graag met u mee wat voor uw product de meest geschikte verpakkingsvorm is. Wij zijn beschikbaar voor zowel kleine als grote oplages.

  •  Verpakkingsbedrijf voor gedroogde vruchten. Wij hebben de meest geavanceerde verpakkingsmachines. Daarnaast zorgen we ervoor dat de gedroogde vruchten niet blijven plakken aan de machine, noch dat ze blijven plakken in de verpakking.
  • Verpakkingsbedrijf voor noten. Voor het verpakken van noten, kunt u kiezen uit een divers aanbod. Zowel netverpakkingen als plastic stazakken of transwraps zijn vaak gebruikte verpakkingssoorten bij noten.


Complete ondersteuning

We hebben jarenlange ervaring als verpakkingsbedrijf en we bieden alleen kwaliteit. Wij kunnen u het beste adviseren wanneer u ons vanaf het begin betrekt bij het verpakkingsproces. Zo garanderen wij u het beste advies. Vervolgens verpakken wij uw product op deskundige wijze. Wij verzorgen indien gewenst ook de opslag, voorraadbeheer en transport voor u.

 

Interesse in een van onze verpakkingen?

Neem dan direct contact met ons op!
Neem vandaag nog contact op
Call Now ButtonNeem direct contact op