Verpakkingsbedrijf

Co packer


Adres: Vimmerik 12, 5253 CB, Nieuwkuijk

Contact: 073-7470032
info@globalcopacking.nl

De geschiedenis van Global Co-packing

Op mijn 17e ben ik in de verpakkingswereld beland, en in bijna 30 jaar heb ik in vele functies de hele industrie leren kennen. Van monteur tot bedrijfsleider, waardoor ik alle facetten van het ondernemen in deze branche verpakkingsbedrijven heb leren ontdekken.

In 2002 ben ik samen met een compagnon H en L verpakkingen begonnen. Via mijn oud werkgever heb ik een aantal mooie namen mee kunnen nemen, waaronder Astra Faam en Lu Danone.

In 16 jaar hebben we een prachtig verpakkingsbedrijf opgebouwd. Onze klant, Catz International, heeft ons in 2004 ook gevraagd of wij de volledige productie voor ze wilde gaan doen. Hiervoor was enkel wel een nieuwe locatie nodig waar we ook een professionaliseringslag hebben doorgevoerd.

Na uitbreiding op deze locatie was het rond 2010 nodig om een extra locatie te vinden. Ook deze vonden we in Nieuwkuijk, op de Kerkstraat (2000 m2). Dankzij deze extra locatie hebben we een flinke uitbreiding kunnen realiseren. In deze tijd vonden wij diverse internationale bedrijven die de werkzaamheden bij ons lieten uitvoeren, zoals Struik Foods, VIP en Mondelez.

Na een samenwerking tussen VIP en Janssen GmHB in 2016 is de productie samengevoegd en verhoogd en is de verpakking van alle producten volledig bij ons te komen liggen. Dankzij de toename in productie zijn wij wederom verhuisd, ditmaal naar de Vimmerik 12 in Nieuwkuijk. Dit pand, waar wij vandaag de dag nog steeds zitten, is maar liefst 3000m2 en beschikt over 15 productielijnen.

In 2017 hebben wij het huidige bedrijfspand uitgebreid met 1500m2, tot maar liefst 4500 m2. Dankzij deze uitbreiden is er een speciale bedrijfshal voor het bijgekomen.

I.v.m. bedrijfsopvolging is er in 2018 besloten om het verpakkingsbedrijf op te splitsen. Vandaag de dag zijn wij onder Global Co-packing verdergegaan, met als hoofdvestiging de Vimmerik 12 in Nieuwkuijk.
Met vriendelijke groet,

Paul Lans
Eigenaar Global Co-packing