Co-packing

Co-packing is een term die veel mensen niet kennen. Toch heb je er in het dagelijks leven veel mee te maken. Iedere verpakking van food of non-food producten is in samenwerking gemaakt met een co packer, ook wel verpakkings partner. Iedere co packer heeft zijn eigen specialismen en mogelijkheden voor het verpakken van verschillende soorten producten.

Bedrijf Global Co-Packing

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Neem dan direct contact met ons op.

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wat doet een co-packer?

De term co-packer is een afkorting van het engelse woord Contract Packager. Een co-packer is verantwoordelijk voor het verpakkingsproces van verschillende food- en non-food producten. Co-packers zorgen ervoor dat losse, onverpakte producten klaar worden gemaakt voor verkoop in de winkel. Denk onder andere aan verschillende manieren van doseren en afvullen, verpakkingsontwerp, het daadwerkelijk verpakken van het product en de logistiek.

Co-packing Nederland

In Nederland zijn er meerdere co-packers met ieder hun eigen machinepark en specialisme. Wij werken volgens het strikte Nederlandse en Europese kwaliteitsbeleid. Dit betekent dat je moet voldoen aan strenge eisen die ieder jaar weer opnieuw worden gecontroleerd. Wij zijn erg trots op de verschillende certificaten die wij bezitten en elk jaar, na de onaangekondigde audit, blijven behouden. Dit toont meteen aan dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voedselveilig verpakken.

Co-packer

Voordelen Co-packer Global Co-packing als full service verpakkingsbedrijf

Als full service co-packer verpakken wij al jarenlang alle soorten voedsel voor meerdere klanten met als specialisme het verpakken van gedroogd fruit en het verpakken van noten. Door de jaren heen hebben we een goedlopend verpakkingsbedrijf opgebouwd met vele vierkante meters aan machinepark. Wij hebben de meest geavanceerde machines. Daarbij hebben wij gekwalificeerde medewerkers met jarenlange ervaring. Wij werken voor klanten die een grote hoeveelheid laten verpakken.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden
Neem direct contact op