Co-packing

Co-packing

Co-packing is een term die vast veel mensen niet kennen. Toch heb je er in het dagelijks leven veel mee te maken zonder dat je het doorhebt. Namelijk iedere verpakking van food of non-food producten is in samenwerking gemaakt met een co packer, ook wel verpakkings partner genoemd. Iedere co packer heeft zijn eigen specialismen en mogelijkheden voor het verpakken van verschillende soorten producten. In dit proces wordt je vaak bijgestaan in het gehele traject van ontwerp en materialen tot aan logistiek.

Bedrijf Global Co-Packing

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Neem dan direct contact met ons op.

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wat doet een co-packer?

De term co-packer is een afkorting van het Engelse woord Contract Packager. Een co-packer staat onder contract en is verantwoordelijk voor het verpakkingsproces van verschillende food en non-food producenten. Zij zorgen ervoor dat er waarde wordt toegevoegd aan losse onverpakte producten. Hierbij moet je denken aan de verschillende manieren van doseren en afvullen, soorten verpakkingen, ontwerp, manier van verpakken, logistiek etc. Zodra de co packer zijn werk heeft gedaan zijn de producten klaar om verkocht te worden in de winkel. 

Co-packing Nederland

In Nederland zijn er meerdere co-packers met ieder hun eigen machinepark en expertise gebieden. Wij werken volgens het strikte Nederlandse en Europese kwaliteitsbeleid. Hierbij moeten wij voldoen aan strenge eisen die ieder jaar weer opnieuw worden gecontroleerd. Wij zijn daarom ook trots op de verschillende certificaten die wij bezitten. Bovendien blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voedselveilige verpakkingen en verpakkingsprocessen.

 

Co-packer

Voordelen Co-packer Global Co-packing als full service verpakkingsbedrijf

Als full service verpakkingsbedrijf co-packer verpakken wij al jarenlang alle soorten voedsel voor een verscheidenheid aan klanten met als specialisme het verpakken van gedroogd fruit en het verpakken van noten. Door de jaren heen hebben we een mooi verpakkingsbedrijf opgebouwd met inmiddels vele vierkante meters aan machinepark met daarin de meest geavanceerde machines. Daarbij hebben wij zeer gekwalificeerde en loyale medewerkers met jarenlange ervaring. Naast dit geniet u bij ons nog van vele andere voordelen.

Global als jouw Co-packer

Als je kiest voor Global Co-packing voor het verpakken van jouw voedselproducten, dan kies je voor een ervaren partner die graag in oplossingen denkt. Daarbij zijn wij erg flexibel en bieden we een breed scala aan verschillende verpakkingsmogelijkheden. Als extra service kunnen we ook dienen als jouw logistiek partner. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche hebben we goede connecties opgebouwd waardoor we de lijnen kort kunnen houden en snel kunnen leveren.

Een co-packer is verantwoordelijk voor het verpakkingsproces van producten. Denk hierbij aan verschillende producten en verschillende soorten verpakkingen. Tot dit proces behoort ook het afvullen en doseren en eventueel opslaan van producten.
Wanneer je kiest voor Global Copacking kies je naast jarenlange ervaring ook voor flexibiliteit en korte lijntjes. Wij hebben een divers machinepark en daardoor diverse verpak mogelijkheden. Wij kunnen snel schakelen en hebben verschillende certificaten in huis.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden
Call Now ButtonNeem direct contact op