Certificaten

Wij voldoen al jaren aan de hoogste kwaliteitseisen. De verschillende certificeringen die wij bezitten tonen aan dat de kwaliteit daadwerkelijk zo hoog is als dat wij zeggen. Elk jaar hebben wij een onaangekondigde audit. Tijdens deze audit wordt gecontroleerd of wij aan alle eisen voldoen en of er op de juiste manier gewerkt wordt. Onze klanten kunnen er dan ook van op aan dat wij keer op keer de hoogste kwaliteit zullen leveren.

IFS

IFS staat voor International Food Standard. Jaarlijks worden wij gecontroleerd op verschillende criteria. Criteria die onder andere altijd op orde moeten zijn, zijn:

  • Beheersing van kritische beheerspunten
  • Betrokkenheid van management en medewerkers
  • Traceerbaarheid van producten, grondstoffen en verpakkingsmaterialen

IFS Higher Level
Wij beschikken over een IFS Higher Level Certificaat. Dit wil zeggen dat wij aan de hoogste eisen voldoen vanuit de IFS.

BRC Food

De BRC standaard stelt eisen aan het voedselveiligheidssysteem van een leverancier. Jaarlijks worden wij gecontroleerd op verschillende criteria. De volgende punten moeten altijd op orde zijn:

  • Het HACCP-Systeem
  • Het Kwaliteitsmanagement systeem
  • Basisvoorwaarde programma
  • Complete productieproces
    Hygiene

Skal

Skal is verantwoordelijk voor het certificeren van bedrijven die werken met biologische producten. Het doel van Skal is het bevorderen van de juiste aanduiding van biologisch voortgebrachte producten.

Wij zijn Skal gecertificeerd en hebben daardoor een zichtbaar biologisch keurmerk op producten die afkomstig zijn van een gecontroleerd biologisch productieproces.

NMI Erkenning

Je hebt het vast wel ooit gezien, het ℮-teken op verpakkingen die voor het gewicht staat. Dit teken wil zeggen dat de producten binnen een marge een bepaalde afwijking mag hebben. Heb je dit teken er niet op staan, dan moet exact het aangegeven gewicht in de verpakking zitten.

Om het ℮-teken te mogen gebruiken dient het afvulsysteem door het NMI te worden gecertificeerd naar de Europese eisen. Indien je een gecertificeerd afvulsysteem hebt, dan mag jij de producten aanbieden in alle 28 landen van de EU en de 4 EFTA- landen. Wij bezitten dit certificaat.

ECPA

Naast de verschillende certificeringen die we hebben, zijn we ook aangesloten bij de brancheorganisatie ECPA. ECPA staat voor European Co-Packers Association en vertegenwoordigd alle co-packers in Europa. Als lid van de ECPA geef je aan dat je de kennis huis hebt voor kwalitatief goede foodverpakkingen. Zij stimuleren professionalisering en helpen je met hun expertise op het gebied van productveiligheid, innovatie en kwaliteit.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden
Neem direct contact op