Blog

Trends voedselverpakkingen 2019


Trends voedselverpakkingen 2019 Trends voedselverpakkingen 2019 Lees Meer Waarom willen product ontwikkelaars een onafhankelijk verpakkingsbedrijf? Producten die je in de winkelschappen ziet liggen, zijn te herkennen aan de kleur en de vorm van de verpakking. Welk proces gaat hier aan vooraf? De verpakking is ook onderdeel van de branding. Lees Meer Wat is een Copacker? […]

Lees Meer

Waarom willen product ontwikkelaars een onafhankelijk verpakkingsbedrijf?


Producten die je in de winkelschappen ziet liggen, zijn te herkennen aan de kleur en de vorm van de verpakking. Welk proces gaat hier aan vooraf? De verpakking is ook onderdeel van de branding.

Lees Meer

Wat is een Copacker?


Copacking houdt in dat er aan losse onverpakte producten waarde wordt toegevoegd. De producten worden klaargemaakt voor de verkoop in de schappen in winkels. Waar let je op bij jouw keuze van de juiste co packer?

Lees Meer

Regelgeving verpakken van voeding


In Nederland gelden er niet alleen strenge eisen aan voeding. Er gelden ook strenge regels voor het verpakken van losse voedingsmiddelen. In dit artikel lees je welke regels er zijn voor het verpakken van voeding. Enkele voorbeelden van onze veilige verpakkingen zijn doypacks (stazakken), transwraps, flowpacks en vacuüm verpakkingen.

Lees Meer

Logistiek proces van de Co-packer


Global Co-packing is gespecialiseerd in het verpakken van zowel food als non-food producten op grote schaal. Als specialistische co-packer kunnen wij vrijwel iedere klus aan. Wat ons uniek maakt in de markt, is dat wij ook het gehele logistieke proces kunnen ondersteunen. In dit artikel vertellen wij je hier graag meer over.

Lees Meer

De verschillende verpakkingsmethoden van een Co-packer


Global Co-packing is gespecialiseerd in het verpakken van vele soorten producten. In ons machinepark hebben wij vele machines die allen een ander type verpakking om producten kunnen plaatsen. Maar wat voor verpakkingsmethodes zijn er eigenlijk?

Lees Meer