Verpakkingen

Verpakkingsbedrijf Global Copacking
Global Copacking
verpakkingsbedrijf copacker

Adres: Vimmerik 12
5253CB Nieuwkuijk 

Contact: 073-7470032
[email protected]

Verpakken van producten
Het machinepark van Global Co-packing is zeer divers. Door het inzetten van Sealpack sluitmachines en diep trek machines zijn verschillende innovatieve verpakkingen mogelijk.

Wij hebben diverse verticale verpakking machines met de mogelijkheid tot afvullen van quadroseal, pillowbag (met eurolog), net verpakkingen, potten en diverse flowpack lijnen. Daarnaast zijn er in ons machinepark diverse horizontale sachet machines met de mogelijkheid tot doypack verpakkingen, diverse krimplijnen, meerdere bundelkrimplijnen en diverse kartonneer lijnen, voor zowel horizontaal als verticaal kartonneren.

Portieverpakking noten

Ons specialisme is noten en gedroogde vruchten met kwaliteit verpakken. Zodanig dat de verpakkingsvorm bijdraagt aan de attractiviteit van het product. Er is veel consumentenvraag naar portieverpakkingen. Voor portieverpakkingen van noten en zuidvruchten heeft Global Copacking de juiste oplossing. De presentatie van de producten is daarbij van groot belang.

Groothandel verpakking noten

Komen de producten in de schappen van een groothandel, dan geldt hetzelfde en de mogelijkheid van primaire verpakking naar secundaire verpakking is gemakkelijk gemaakt.

Verpakken noot in dop

Net verpakkingen zijn een efficiënte verpakkingswijze, waarbij met relatief weinig grondstoffen een stevig eindproduct wordt gemaakt. Noten in de dop, zoals pistachenoten, walnoten, pinda’s (peulvruchten) zijn handig in de hand, dankzij een plastic pot met hersluitbare deksel en eventueel inductie seal.

Verpakken gedroogd fruit

Wij zijn flexibel in de verpakking van gedroogd fruit. We weten goed hoe we moeten werken met dit soort losse “plakkerige” producten. Ons machinepark voor gedroogde vruchten is uitgerust met het juiste materieel en natuurlijk wordt alles nageleefd volgens de strikte regels betreft hygiëne en voedselveiligheid.

Verpakken fruit

Tegenwoordig is er veel vraag naar portieverpakkingen voor fruit. Daarbij wordt er ademende folie toegepast, zodat de productkwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft. Ook wij zijn zeker geen voorstander van weggooien van voedsel en daarom denken wij in innovatieve oplossingen om de houdbaarheid zo lang mogelijk te maken. Dit gaat niet ten koste van de attractiviteit van de productverpakking. Voor fruit en met name voor mandarijnen zijn netverpakkingen handig en gemakkelijk voor de consument. We leveren ook vaak stazakken voor een bekend groothandel. Op deze manier krijgt het fruit een luxe verpakking dat er anders uitziet dan die van de concurrent. Hierbij wordt er een handgreep of E lock gemaakt, zodat de consument de kilo losse mandarijnen gemakkelijk in zak mee kan dragen.


Hoofd categorie producten die wij verpakken

• 1.Noten in de dop
• 2.Gedroogd fruit

Interesse in een van onze verpakkingen?

Neem dan direct contact met ons op!
Neem vandaag nog contact op
Call Now ButtonNeem direct contact op