Onze diensten

Verpakkingsspecialist

Wij verpakken alle soorten voedingsproducten. Ons specialisme is het verpakken van gedroogde zuidvruchten en alle soorten noten. Op deze pagina staan een aantal diensten die wij regelmatig uitvoeren en zeer goed beheersen.\nUiteraard is het ook mogelijk om bij ons meerdere diensten af te nemen of te combineren:

Co packer

Global co-packing wordt graag uw partner in co packing. Co packing houdt in dat er diensten worden geleverd op het gebied van verpakken. De producten worden verpakt in ons verpakkingsbedrijf. Elk bedrijf die met ons samenwerkt, kiest zijn eigen vorm en materiaal van de verpakking. Het design van de verpakking levert het bedrijf zelf aan. Wij verzorgen de stempel met (kwaliteits)code en de vermelding van land van oorsprong. Wij kunnen de stempel en etikettering naar uw wens verzorgen. Graag denken we met u mee over de mogelijkheden. Plastic verpakkingen zijn in de supermarkt alom vertegenwoordigd. Maar wij hebben behalve transwraps en plastic stazakken, ook netverpakkingen en kartonnen verpakkingen. Elk merk product heeft zijn eigen vorm, materiaal en design.

Verpakkingsmachines

We beschikken over een machinepark voor verpakkingen. Denk aan het verpakken van gedroogd fruit met stazakken (Doypack) die wij vaacum verpakken of sealen. Wij hebben op dit moment bijvoorbeeld machines lopen waarbij gedroogde pruimen in plastic pot worden verpakt.\n\nWij staan open voor uw suggesties. Met onze jarenlange ervaring en technische kennis durven wij elke opdracht met beide handen aan te grijpen.

Gedroogde vruchten en noten verpakken

Wij zijn een verpakkingsbedrijf beschikbaar voor het verpakken van uw producten. Met name gedroogde vruchten en noten zijn onze specialismen. Wij denken graag met u mee wat voor uw product de meest geschikte verpakkingsvorm is. Wij zijn beschikbaar voor zowel kleine als grote oplages.

Complete ondersteuning

We hebben jarenlange ervaring als verpakkingsbedrijf en we bieden alleen kwaliteit. Wij kunnen u het beste adviseren wanneer u ons vanaf het begin betrekt bij het verpakkingsproces. Zo garanderen wij u het beste advies. Vervolgens verpakken wij uw product op deskundige wijze. Wij verzorgen indien gewenst ook de opslag, voorraadbeheer en transport voor u.

Call Now ButtonNeem direct contact op